Superr Girll


Fffrustttttttt!
Friday, 22 June 2012 | 07:41 | 0 Words
Ye memang aku degil aku taknak denga kate korang aku sedar aku mcm mana tapi takkan semueeenye aku kene ikut kepala otak kauu je? Sesekali ikutlah pulak aku. Okay Thanks tu abang aku sebab belikan camera aku memang hargai sangatsangat tapi tuh dah jadi hak milik aku right? so sukehati aku lah nak bawak ke mana pun kan Ye aku denga ape yg korang ckp 'jangan bagi orang pegang sgt camera tu mhl kalau dah rosak susah' Aku paham sangat ape maksud korang tapi aku memang buat ap yg korang cakap aku bawak pegi sekolah pun aku bagi kepada org aku pecaya je kalau memb aku nak pegang aku ade sebelah dea aku taknak nama aku jadi bahan ngumpat yang penting aku amek gamba org.Think this kalau aku ade camera takboleh nak bawak pegi mana-2 kene tunggu kuar ngn family bru bole amek gamba baik aku takde camera lagi bagus kalau mcm tuh betul tak? Orang ade camera nak jugak amek gmba ngn memb semue nanti aku msukkan gamba kat fb memb-2 aku ckp ape pulak kalau takbwk mse hang aku tahulah setiap org mcmane prangai dorang tuh semue.One more thing, About hepon? memang aku ade pengalaman hp aku hilang kat sch but tuh masa duluuu and now im become matured and i know what can i do :) masa aku bawak pegi sekolah pun tak hilang pun hepon tuh aku bawak balek dengan selamat. Masalah sekarang ni ape masalah korang nak kecoh-2 bagai? Lain lah aku bawak hepon tuh pegi sekolah balek-2 je dah hilang yesss tuh memang aku terima kalau korang buat aku mcm ni! korang tahu tak aku rasa frustt gile kalau takde hp susah nak contact orang sana sini bile aku call memb aku gune nombo rumah lama-2 marahh habestuh kau nak suruh aku buat mcm mane lagi? Ntahlah aku taktahu korang punya perangai mcm mana. Agaknye kalau lah boleh kerat dada aku ni tengok jantung aku agaknye dah macam ape dah.Aku nak macam dulu bahgia ceria pleasee :( I want it pleasee :( Tolongg lahh ubah perangai korang fikir benda yang lagi matang and insyaAllah aku akan ubah perangai aku jugak :)
Im not ready to sch :\
Sunday, 10 June 2012 | 03:48 | 0 Words
Ehh Ehh Ehh besok hari ape eh? Isnin kan? Haohh -..- Kenape ngan isnin? Whatt?! dahh sch omaigoooddd im not ready to schh *ohmyenglish :( Bolehhh tak nak cuti lagi please pleasee? 2 minggu cuti rasa macam 2 hari jeee dahlah hw tak sentuh langsung beb habeslah naik sch ni kene membebel ngan cikgu haha :D Okayy dekatt Twrtter , Fb dahh ramai dah update status pasal besok nak sch malas nak pegi tak siap keje sekolah semue Kalau bolehh memang semueorang besok taknak ke sekolahh Yeahh mee too :) Tapi bagi kite duduk rumahh jee boleh gemukkan badan -,- Tapiii bestnye sebab boleh Hang ngan kawankawan holiday And Onlinee :) Hm macam mna sekalipun kite mestu pegi sekolah untuk capai kejayaan kite betul tak? Cehhhwahh ayatt waa XD hahaha ehh nak gosok baju sekolah lahh byebye takecare semue :*
Dapat Jumpe dea lagi :)
Thursday, 7 June 2012 | 04:47 | 0 Words
Hellooooooo :') Dah lama tak update blog ni kan? Hehe sory lerr Im busy :3 *busylahsangattttt haha okayokay hm how about holiday? Seronok kan? Yelahh hang ngan kawankawan bercuti ngan Familyy kan kan? okayyy nak citee nii :) Tadi kite dapat meet deaaaaa deaa? alaa yangg omeyyomeyy tuh hehehe FI lahh sape lagikan <3 Kiteorangg meet kat JTC dea yang ajak pegi sana sebab CS dahh buruk nak mampuii tengah renoved err takbest langsung nak jalan -,- Kiteorangg plan ingat sampai samasama boleh makan teruss tapi biasalah dea naik bas paham jelahh kan? Tapi kiteorang taktahu nak tengok cite ape aww so dah sampai sana kite main pilih jee cite MIB III kay dalam pukul 1 lebih tuh daus pun sampaii wahh terharu tengok dea haha xD lepastuhh jalan kejap then masuk wayangg Act kite takpaham sangat cite tuhh yee ahh kite dalam wayang pun boleh nak tido hoho :3 Daus bukan main focus lagi tengok cite tuhh then lepas tengok wayang tuh perutt masingmasing dah lapa pegi makan kat Pizza Hut wahhhh kenyangg beb walaupun makan sikit -,- lepastuhh lepass makan masingmasing nak balek so berpecah lahh kiteorangg time tuh rasa macam taknak jee aww balek rasa sekejap jee dapat jumpe ngan dea tapi takpelahh satu hari kite dapat jumpe dea 24 jam :D haha so apeape pun daus harini memangg omeyy sangatsangatt <3 ILY :* 
Please Forgive Me :(
Saturday, 17 March 2012 | 00:06 | 0 Words
Dauss kite tahu kite banyak buat salah dengan awak kite selalu buat awak marah , sakitkan hati awak tapi secara jujurnya kite memang tak sengaja nak buat semue tu kitetak tipu Ye kite memangg patut pun kene marah kan ? dah salah kite so memang padan lah muka kite kan :) tapi kite lebih rela kene marah , kene hukum dengan awak tapi kite tak rela untuk lepaskan awak :( seriuss kite cakap kite takbolehh nak lepaskan awak kite taktahu mcm mane diri kite kalau takde awak. Kan kite dah cakap dengan awak yang awak je yang boleh buat kite Happy kan kan ? Ye awak je yang bolehh buat kite ketawe harihari :) btw awak selalu denga kite cakap pasal mati kn ? lepastu awak marah kite kn kn ?  awak tak bagi kite cakap pasal mati ni semue Kay ni Jujur eh kite cakap sebenannye kite TAKUT nk mati bukan sebab kite suka nk mati tu je :( and one more thing kite dah janji dengan awak yg kite takkan tinggalkan awak kan ? Ye betul :) kite dah jnji dengan diri kita yang kite taknak tinggalkan awak walau ape pun terjadi walau mcm mne pun keadaan diri kite Tapi satu keadaan yg kite terpaksa tinggalkan awak masa kite dah takde dalam dunia ni :( tpi satu je kite mintak kalau kite dah mati nnti ? kite nk awak selalu datang kubur kite dengan pengganti kite boleh ? and last klau ditakdirkn Allah kite tak sempat nk tgk awak amek keputusan PMR nnti awak jangan lupa bgithu kite keputusan awak dkt kite tau :) InsyaAllah kite bolehh denga :) Kite harap hubungan kite berkekalan Amin :)
FIRDAUSIDLANILOVEYOUSOMUCHMUCHMUCHANDMUCHDEAR 
♥ 
I Want Camera Nikonnnn :(
Saturday, 10 March 2012 | 02:16 | 0 Words
Heiiii :D Haha Kayy perasan tak gamba apeeeee dekat atas tu ? Tahu tak tu ape ? Ishh Ishh kalau taktahu , Taktahu lahhh kite nak cakap ape muehehe :) K dekat atas ni ialah camera Nikon D3100. Camera ni idaman kite alaa mcm korangg idam ape ape tu ? haha :D mcm kite jugak ade idam kan sesuatu kan kan ? Ingat awak sorangg jee ke ha? -,- Act dah lame tau kite nak beli camera ni tapi tak dapat dapat :( mase tahun lepas family kite kate kalau nak camera ni kumpul duit sendiri Then terus beli tapi ... dorangg tu bebual je lebihh aww :( Harge dea dahh cun dahh duit yg kite kumpul pun dahh boleh beli camera ni tapi akhirnye duit tu telahpun di beli dengan bende lain kite tak ingat beli ape aww Time tu kite rase nak nages jee awww :( Yelahh awak semue paham kan kenape ? Huhh kalau korangg pun sama jugak kan mesti menangis jugak kan kan ? hmm -,- Kayy tapi sekarangg kite asek cakap pasal camera idaman kite ni jee kan mak kite mcm dahh bagi Green Light aww :D hoho InsyaAllah dapatt kodd camera ni. Wahhhhhh! Kite dahh dapat bayangkan dah kalau kite dapat camera Idaman kite ni aww Yang pentingnye kan camera tu mesti penuhh gilee dengan muke kitee haha :D Dahhlahh camera mahal Then gamba dea lawa mesti meletopp punya lahh kite ckp dengan korangg Harhar :D Okayyokayy sampai dekat sini je lah eh story mory kitee Kbaiiii :D And last, Korangg doakan kite dapat Camera Idaman kite ni aww aww :3 Thanks kepada sesiapa yang doakan kite Banyak pahala awakkk xD
Ujian Bulan Pertama :-/
Wednesday, 7 March 2012 | 07:51 | 0 Words
Hei Hoi :D Dah lame tak update kan ? Haha sory lerr kite baru habes Exam ahh :/ Ha soo kali ni kite nak buat Entry pasal Exam kite tu lahh xD Hm korang rase rase Senang ke Susah ? Ha ha ? -,- Haha :D Mesti korangg kate Senang en ? Haha okayylah kite terima jawapan awak tuu Tapi ade yang susah lahh :( Geo , Math kite rase kite Failed awww Kan ? Tu dahh lahh subject pentingg huhu tapi betul walaupun Math tuu gune calculator tapi ramai yang takbolehh skor 100 % tapi ade lahh 2 3 orangg yangg dapat 100% tapi tuu budak kelas pandai lahh untungg lahh kan dea ~ Kite takde untunggnye :( Hm tapi takpe lah ni baru Ujian pertama InsyaAllah lepas ni I'm try the best :D Yeahhh! Hoho Btw kepada sape sape yang baru je nak Exam tuu kan Kite Ucapkan GOODLUCK dekatt korangg :D Kalau tengahh jawap soalan peperiksaan tuu jangan ingat bende bende lain aww Focus to the question kayy ? haha :D Okayy lahh sampai dekatt sini je kitee share dkt korangg Byebyee :D 
Tetibe jeee :-\
Saturday, 25 February 2012 | 21:30 | 0 Words
Heii And Assalamualaikum :) Awak Awak , Kite nak cite dekat awak bolehh tak? Bolehhkn? Ngasehhh :) Hari khamis haritu ade latihan rumah sukan , Kite memangg syok gilee main bola jaringg time tu kite kene lawan dengan pasukan biru Seriusss ganas giloo dea main :3 tapi takpe lahh tu dahh adat main bola jaring mcm gitu kan :D Kayy ape yangg tetibe jee  nehh ? Nak tahu sangatt ke? Kayy kite cite :D Mase kite tengahh main bola jaring tu kan dahh tengah tengah gitu lahh bola tu kene tepat dekat Jantungg kite. Mula Mula lepas kene tu okayy jee ilekk lagi tapi dahh habes tu makin lame makin sakitt awww Seriussly. Memb cakapp suruhh minum air putih banyak banyak sampai perut buncit dengan air -,- tapi same jee sakit tu masehh ade lagi. Taktahann pegi rumahh memb pinjam phone jap nak call my mom Then My Mom kate suruh balek :( Omaigodddddd taknak balekk :( sebab exam dah nak dekat kan so tak nak ponteng sekolah but , My Mom suruh balek jugak. Dah sampai rumahh my mom tanye mcm mane boleh sakit ? But kite tak jawap pun kite cakap tetibe jee. Lepastu my mom letak kan minyak semue Then call teksi bawak pegi klinik , Dah smpai klinik nasib takde orang terus masuk jumpe doktor. Check punya check doktor kate takde pape Just Angin jee :\ Fuhhhhhh lega gile denga doktor kate mcm gitu Yelahh takut takut kite ade ape ape penyakit kan hehewww :') Tapi Alhamdulillah Allah Selamatt kite Aminn :D So , Lepas ni kite kene jage makanan kite hati hati takut daripada takde terus ade Hehehe :) Okayy lahh sampai dekatt sini jeee Boiiii xD

-Past-