Superr Girll


Im not ready to sch :\
Sunday, 10 June 2012 | 03:48 | 0 Words
Ehh Ehh Ehh besok hari ape eh? Isnin kan? Haohh -..- Kenape ngan isnin? Whatt?! dahh sch omaigoooddd im not ready to schh *ohmyenglish :( Bolehhh tak nak cuti lagi please pleasee? 2 minggu cuti rasa macam 2 hari jeee dahlah hw tak sentuh langsung beb habeslah naik sch ni kene membebel ngan cikgu haha :D Okayy dekatt Twrtter , Fb dahh ramai dah update status pasal besok nak sch malas nak pegi tak siap keje sekolah semue Kalau bolehh memang semueorang besok taknak ke sekolahh Yeahh mee too :) Tapi bagi kite duduk rumahh jee boleh gemukkan badan -,- Tapiii bestnye sebab boleh Hang ngan kawankawan holiday And Onlinee :) Hm macam mna sekalipun kite mestu pegi sekolah untuk capai kejayaan kite betul tak? Cehhhwahh ayatt waa XD hahaha ehh nak gosok baju sekolah lahh byebye takecare semue :*

-Past- | -New-