Superr Girll


Please Forgive Me :(
Saturday, 17 March 2012 | 00:06 | 0 Words
Dauss kite tahu kite banyak buat salah dengan awak kite selalu buat awak marah , sakitkan hati awak tapi secara jujurnya kite memang tak sengaja nak buat semue tu kitetak tipu Ye kite memangg patut pun kene marah kan ? dah salah kite so memang padan lah muka kite kan :) tapi kite lebih rela kene marah , kene hukum dengan awak tapi kite tak rela untuk lepaskan awak :( seriuss kite cakap kite takbolehh nak lepaskan awak kite taktahu mcm mane diri kite kalau takde awak. Kan kite dah cakap dengan awak yang awak je yang boleh buat kite Happy kan kan ? Ye awak je yang bolehh buat kite ketawe harihari :) btw awak selalu denga kite cakap pasal mati kn ? lepastu awak marah kite kn kn ?  awak tak bagi kite cakap pasal mati ni semue Kay ni Jujur eh kite cakap sebenannye kite TAKUT nk mati bukan sebab kite suka nk mati tu je :( and one more thing kite dah janji dengan awak yg kite takkan tinggalkan awak kan ? Ye betul :) kite dah jnji dengan diri kita yang kite taknak tinggalkan awak walau ape pun terjadi walau mcm mne pun keadaan diri kite Tapi satu keadaan yg kite terpaksa tinggalkan awak masa kite dah takde dalam dunia ni :( tpi satu je kite mintak kalau kite dah mati nnti ? kite nk awak selalu datang kubur kite dengan pengganti kite boleh ? and last klau ditakdirkn Allah kite tak sempat nk tgk awak amek keputusan PMR nnti awak jangan lupa bgithu kite keputusan awak dkt kite tau :) InsyaAllah kite bolehh denga :) Kite harap hubungan kite berkekalan Amin :)
FIRDAUSIDLANILOVEYOUSOMUCHMUCHMUCHANDMUCHDEAR 
♥ 

-Past- | -New-