Superr Girll


Ujian Bulan Pertama :-/
Wednesday, 7 March 2012 | 07:51 | 0 Words
Hei Hoi :D Dah lame tak update kan ? Haha sory lerr kite baru habes Exam ahh :/ Ha soo kali ni kite nak buat Entry pasal Exam kite tu lahh xD Hm korang rase rase Senang ke Susah ? Ha ha ? -,- Haha :D Mesti korangg kate Senang en ? Haha okayylah kite terima jawapan awak tuu Tapi ade yang susah lahh :( Geo , Math kite rase kite Failed awww Kan ? Tu dahh lahh subject pentingg huhu tapi betul walaupun Math tuu gune calculator tapi ramai yang takbolehh skor 100 % tapi ade lahh 2 3 orangg yangg dapat 100% tapi tuu budak kelas pandai lahh untungg lahh kan dea ~ Kite takde untunggnye :( Hm tapi takpe lah ni baru Ujian pertama InsyaAllah lepas ni I'm try the best :D Yeahhh! Hoho Btw kepada sape sape yang baru je nak Exam tuu kan Kite Ucapkan GOODLUCK dekatt korangg :D Kalau tengahh jawap soalan peperiksaan tuu jangan ingat bende bende lain aww Focus to the question kayy ? haha :D Okayy lahh sampai dekatt sini je kitee share dkt korangg Byebyee :D 

-Past- | -New-