Superr Girll


Tetibe jeee :-\
Saturday, 25 February 2012 | 21:30 | 0 Words
Heii And Assalamualaikum :) Awak Awak , Kite nak cite dekat awak bolehh tak? Bolehhkn? Ngasehhh :) Hari khamis haritu ade latihan rumah sukan , Kite memangg syok gilee main bola jaringg time tu kite kene lawan dengan pasukan biru Seriusss ganas giloo dea main :3 tapi takpe lahh tu dahh adat main bola jaring mcm gitu kan :D Kayy ape yangg tetibe jee  nehh ? Nak tahu sangatt ke? Kayy kite cite :D Mase kite tengahh main bola jaring tu kan dahh tengah tengah gitu lahh bola tu kene tepat dekat Jantungg kite. Mula Mula lepas kene tu okayy jee ilekk lagi tapi dahh habes tu makin lame makin sakitt awww Seriussly. Memb cakapp suruhh minum air putih banyak banyak sampai perut buncit dengan air -,- tapi same jee sakit tu masehh ade lagi. Taktahann pegi rumahh memb pinjam phone jap nak call my mom Then My Mom kate suruh balek :( Omaigodddddd taknak balekk :( sebab exam dah nak dekat kan so tak nak ponteng sekolah but , My Mom suruh balek jugak. Dah sampai rumahh my mom tanye mcm mane boleh sakit ? But kite tak jawap pun kite cakap tetibe jee. Lepastu my mom letak kan minyak semue Then call teksi bawak pegi klinik , Dah smpai klinik nasib takde orang terus masuk jumpe doktor. Check punya check doktor kate takde pape Just Angin jee :\ Fuhhhhhh lega gile denga doktor kate mcm gitu Yelahh takut takut kite ade ape ape penyakit kan hehewww :') Tapi Alhamdulillah Allah Selamatt kite Aminn :D So , Lepas ni kite kene jage makanan kite hati hati takut daripada takde terus ade Hehehe :) Okayy lahh sampai dekatt sini jeee Boiiii xD

-Past- | -New-