Superr Girll


Fffrustttttttt!
Friday, 22 June 2012 | 07:41 | 0 Words
Ye memang aku degil aku taknak denga kate korang aku sedar aku mcm mana tapi takkan semueeenye aku kene ikut kepala otak kauu je? Sesekali ikutlah pulak aku. Okay Thanks tu abang aku sebab belikan camera aku memang hargai sangatsangat tapi tuh dah jadi hak milik aku right? so sukehati aku lah nak bawak ke mana pun kan Ye aku denga ape yg korang ckp 'jangan bagi orang pegang sgt camera tu mhl kalau dah rosak susah' Aku paham sangat ape maksud korang tapi aku memang buat ap yg korang cakap aku bawak pegi sekolah pun aku bagi kepada org aku pecaya je kalau memb aku nak pegang aku ade sebelah dea aku taknak nama aku jadi bahan ngumpat yang penting aku amek gamba org.Think this kalau aku ade camera takboleh nak bawak pegi mana-2 kene tunggu kuar ngn family bru bole amek gamba baik aku takde camera lagi bagus kalau mcm tuh betul tak? Orang ade camera nak jugak amek gmba ngn memb semue nanti aku msukkan gamba kat fb memb-2 aku ckp ape pulak kalau takbwk mse hang aku tahulah setiap org mcmane prangai dorang tuh semue.One more thing, About hepon? memang aku ade pengalaman hp aku hilang kat sch but tuh masa duluuu and now im become matured and i know what can i do :) masa aku bawak pegi sekolah pun tak hilang pun hepon tuh aku bawak balek dengan selamat. Masalah sekarang ni ape masalah korang nak kecoh-2 bagai? Lain lah aku bawak hepon tuh pegi sekolah balek-2 je dah hilang yesss tuh memang aku terima kalau korang buat aku mcm ni! korang tahu tak aku rasa frustt gile kalau takde hp susah nak contact orang sana sini bile aku call memb aku gune nombo rumah lama-2 marahh habestuh kau nak suruh aku buat mcm mane lagi? Ntahlah aku taktahu korang punya perangai mcm mana. Agaknye kalau lah boleh kerat dada aku ni tengok jantung aku agaknye dah macam ape dah.Aku nak macam dulu bahgia ceria pleasee :( I want it pleasee :( Tolongg lahh ubah perangai korang fikir benda yang lagi matang and insyaAllah aku akan ubah perangai aku jugak :)

-Past-