Superr Girll


I Want Camera Nikonnnn :(
Saturday, 10 March 2012 | 02:16 | 0 Words
Heiiii :D Haha Kayy perasan tak gamba apeeeee dekat atas tu ? Tahu tak tu ape ? Ishh Ishh kalau taktahu , Taktahu lahhh kite nak cakap ape muehehe :) K dekat atas ni ialah camera Nikon D3100. Camera ni idaman kite alaa mcm korangg idam ape ape tu ? haha :D mcm kite jugak ade idam kan sesuatu kan kan ? Ingat awak sorangg jee ke ha? -,- Act dah lame tau kite nak beli camera ni tapi tak dapat dapat :( mase tahun lepas family kite kate kalau nak camera ni kumpul duit sendiri Then terus beli tapi ... dorangg tu bebual je lebihh aww :( Harge dea dahh cun dahh duit yg kite kumpul pun dahh boleh beli camera ni tapi akhirnye duit tu telahpun di beli dengan bende lain kite tak ingat beli ape aww Time tu kite rase nak nages jee awww :( Yelahh awak semue paham kan kenape ? Huhh kalau korangg pun sama jugak kan mesti menangis jugak kan kan ? hmm -,- Kayy tapi sekarangg kite asek cakap pasal camera idaman kite ni jee kan mak kite mcm dahh bagi Green Light aww :D hoho InsyaAllah dapatt kodd camera ni. Wahhhhhh! Kite dahh dapat bayangkan dah kalau kite dapat camera Idaman kite ni aww Yang pentingnye kan camera tu mesti penuhh gilee dengan muke kitee haha :D Dahhlahh camera mahal Then gamba dea lawa mesti meletopp punya lahh kite ckp dengan korangg Harhar :D Okayyokayy sampai dekat sini je lah eh story mory kitee Kbaiiii :D And last, Korangg doakan kite dapat Camera Idaman kite ni aww aww :3 Thanks kepada sesiapa yang doakan kite Banyak pahala awakkk xD

-Past- | -New-