Superr Girll


Dapat Jumpe dea lagi :)
Thursday, 7 June 2012 | 04:47 | 0 Words
Hellooooooo :') Dah lama tak update blog ni kan? Hehe sory lerr Im busy :3 *busylahsangattttt haha okayokay hm how about holiday? Seronok kan? Yelahh hang ngan kawankawan bercuti ngan Familyy kan kan? okayyy nak citee nii :) Tadi kite dapat meet deaaaaa deaa? alaa yangg omeyyomeyy tuh hehehe FI lahh sape lagikan <3 Kiteorangg meet kat JTC dea yang ajak pegi sana sebab CS dahh buruk nak mampuii tengah renoved err takbest langsung nak jalan -,- Kiteorangg plan ingat sampai samasama boleh makan teruss tapi biasalah dea naik bas paham jelahh kan? Tapi kiteorang taktahu nak tengok cite ape aww so dah sampai sana kite main pilih jee cite MIB III kay dalam pukul 1 lebih tuh daus pun sampaii wahh terharu tengok dea haha xD lepastuhh jalan kejap then masuk wayangg Act kite takpaham sangat cite tuhh yee ahh kite dalam wayang pun boleh nak tido hoho :3 Daus bukan main focus lagi tengok cite tuhh then lepas tengok wayang tuh perutt masingmasing dah lapa pegi makan kat Pizza Hut wahhhh kenyangg beb walaupun makan sikit -,- lepastuhh lepass makan masingmasing nak balek so berpecah lahh kiteorangg time tuh rasa macam taknak jee aww balek rasa sekejap jee dapat jumpe ngan dea tapi takpelahh satu hari kite dapat jumpe dea 24 jam :D haha so apeape pun daus harini memangg omeyy sangatsangatt <3 ILY :* 

-Past- | -New-