Superr Girll


Rinduu
Sunday, 19 February 2012 | 02:09 | 0 Words
Heii And Assalamualaikum. Sebelum tu, Kite nak cakap yang kite rindu gilee dekatt Blog sakaii kite nehh x'D penat kite ubahh balek blogskin yangg baru. Btw mesti korangg peningg tengok blog kite neh asek tukar tukar skin je kan? Tahu dahh~ Kite asek tuka skin je sebab takde yang berminat dan takde yangg begitu lawaa gile bagi kite. Tapi kite rase kali nehh skin yangg terakhir kodd. Kodd lahh tak sure lagi hoho :D Tapi korangg jangan risau Url blog kite tak tuka eh ? Janjii ;) Okay dah habes cite pasal blog. kali ni pasal hidupan harian kite Heheheww :D haritu kite dapatt Hepon Samsung Galaxy Young :D Abangg kite belikan dea kate tu hadiah bufdayy kite :D Syukurrr Alhamdulillah tukar jugak hepon kali nehh. Kalau tak bolehh mati wooo pakai hp E71 tu :3 Kayy lepastu kite dapat Date lagi dengan daus :D Huhu. Suka? Memeyy arrr ~ Tapi kali neh kiteorangg tak date dekat Cs . Kiteorangg date dekat Jusco Tebrau. Dea yangg ajak ikutkan je lahhh. Kite nak bagitahu nehh , Mase hari kite date dengan dea kan , Deaa Omellll sangatt sangatt awww , Meltingg kite time tu. Hihi.  Tapi jujur ehhh , Kite belum penah lagi tengok wayangg dekat Jusco , Nasib daus bawak kite tengok wayang dekat situ :3 Thank You Daus <3 Besaaa tau pawagam Jusco daripada pawagam CS tu -,- Seriusly x'D Okayokayy sampai sini je lahh eh kite cite , nanti kalau kite cite lebih lebih kate kite neh ape pulak kan kan ? Tahu sgttt :) Okayy lahh babaiii 

-Past- | -New-