Superr Girll


Dah sekolah dahhhhhhh
Tuesday, 31 January 2012 | 07:22 | 0 Words
Hai Hello :D Yeahhhh! Dah lame en tak nampak kite membebel dekat sini? Haha Biase lahh orangg dah malas nak update dekat sini mcm gini lah jadinya haha :D Okay btwkan kejap je kan cuti sekolah seminggu? Alahai takpuas ahh cuti sekolah seminggu nehh lepastu dengadenga ade cuti maulidur rasul 4 harini ke 3 hari -,- baik takyah sekolah en en? Haha :D Nak tahu tak? Mase hari isnin tu ya Allah! nak bangun tido punyalahh malas nak mampus. Tak bersemangat langsung beb nak pegi sekolah alahai -,- Hm ape boleh buat en bangun lah dengan Terpaksannye :) Ha Lupe nak cakap Kite ade kawan baru aww aww :) Kite ade masuk satu group nehh name group dea Bluefox Rainbow. Admin dea en en Fizie Elmoo Dea lahh yang masukkan kite dekat dalam Group tu Thank You Fizie :) Hee. Dekat dalam group tu en semue nye sportingg aww betul tak pecaya sudahhh~ Kebanyakkannye jugak adelah kite dahh Friends dengan dorang :D Hee Tapi en Group tu memangg active gile aww setiap kali kite online mesti ade jee yang update apeape dekat situ :) Okay lahh sampai disini kayy kite nak cite :D Babaiiii :D

-Past- | -New-