Superr Girll


Tagged Again
Monday, 12 December 2011 | 23:47 | 0 Words
Wahh Tagged Lagiii, Lawa sangat ke blog saya neh ? Biasa-Biasa jee kodd -.- Oke ape ape pun Terima kasih Dekat Faraa Hanim  dea yang tag saya , Heee xD Oke lets start babe ^^


Peraturan :


1. You must post these rules in your entry . 
2. Each person must post about themselves in their journal .
3. Answer the questions that tagger has set for you in their post .
4. Create 11 new questions for the people you have tagger to answer .
5. You must choose 11 people to tag and link them in your post .
6. Go to their page to tell them that you have tagged him/her .
7. No tag back allowed .
8. No stuff in the tagging section about / you are tagged if you are reading this / you legitimately (aka really with all honestly) have tagged 11 people .

Intro Me --> Nurin Filzah Binti ZainolAbidin , Just Call me Filzah , Lahir tahun 1998 , Stay Jb , Skudai , Suka berangan , Nak camera Nikon D3100 And BlackBerry Touch , Suka pakai baju style sekarang .

Soalan Dari Faraa Hanim
1. Korang jawab tagged faraa nih dahh mandi ke belum ?
   -
Belum :D
2. Ape perkara pertama korang buad bila bangun tidur ?
   -
Cari hepon
3. Korang suka buad ape cuti-II sekolah nihh ?
   -
Online lahh 
4. Korang dahh tengok ombak rindu ke belum ?
   -
Belum :| nak belanje eh? Haha.
5. Korang sayang tak blog korang kalaw followersnya dahh mencecah 300 ?
   -
Mesti ahh sayang woo ~
6. Korang prefer shawl , pashmina , satin or syria ?
   -
Walaupun takpakai tdung, tapi minat satin
7. Warna yang paling korang sakit mata tengok ?
   -
Warna Orange
8. Korang suka lelaki yang macam mana ?
   -
Smart , Setia , Tak Kaki pompan
9. Artis favourite korang ? #lelaki sorang perempuan sorang .
   -
Lelaki - Pasha Ungu Pompan - Avril Lavigne
10. Kalaw korang pakai cardigan suka yang separuh ke yang penuh sampai bawah ?
   -
Sampai Bawah 
11. Kalaw hang out dengan budies suka bawak handbag ke wallet jea ?
   -
Tengok pada baju lah kalau sesuai 

Soalan Filzah -

1. Korang lebih suka kawan dengan Lelaki ke Pompan ?
2. Barang idaman korang apa ?
3. Korang lebih denga kate Boy korang atau kawan ?
4. Lebih suka MakeUp or Natural ?
5. Warna kegemaran korang apa ?
6. Teringin tak nak ubah gaya pakaian korang ?
7. Lebih suka Couple atau Single ?
8. Suka kasut style mcm mane ?
9. Kalau pegi shopping center ape barang petama nak dibeli ?
10.Holiday pegi mana ?
11.Haiwan apa korang tak suka ?

Tagged Friends :

-Past- | -New-