Superr Girll


Sepatutnye lahh -,-
Thursday, 29 December 2011 | 02:46 | 0 Words
Okay harini saya pegi Cs Sepatutnya kiteorang nak meet tapi disebabkan dea ade masalah so tak jadi lahh Hum kesian an :\ Tapi takpe la maybe satu hari kiteorang dapat jumpe kan Insyaallah btw sebenanye taktahu nak cite pasal ape so terpaksa lah cite bongok dekat korang tadi masa tengah jalan tu saya ternampak muke budak laki tu serupa seh dengan dea Brr --' takut jugakkan Hehe kiteorang tengok wayang cite Suatu Malam Kubur Berasap act memang lah kelaka tapi tak semue part kiteorang ketawa lah. Hm so sampai disini sahaja cerita saya byebye
# Today Is My Mother Day ILY 

-Past- | -New-