Superr Girll


Keputusan muktamat
Saturday, 17 December 2011 | 23:10 | 0 Words
Kayy, Kali nehh saya dah buat keputusan muktamat. Saya dahh tak sanggup mcm nehh , Tu terpulang kepada awak lahh sama ade nak terima ke tidak. Tapi awak kene pikir secara logik , kenapa saya buat semue nehh. And awak kene thu kesalahan awak ape ? Kalau pompan lain pun marah lahh awak , Awak buat macam nehh Betul tak Girls ? Haha. Ntah lahh awak. Mungkinn hubungan kite sampai dekat sini jeee. Information awak Saya takde niat nak mempermainkan awak Tapi awak kene tahu sebab apa saya buat mcm nehh Sekali lagi saya cakap CUBA AWAK PIKIRKAN. Okee lahh awak sampai disini saya harap awak bahagia dengan si dea ;) 

-Past- | -New-